Asigurari auto CASCO
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > CASCO 2011 – reduceri si promotii

CASCO 2011 – reduceri si promotii

Dupa cum se preconiza deja de anul trecut, in 2011 asiguratorii din Romania anunta reduceri de preturi si oferte speciale. Mai jos gasesti promotiile companiilor de asigurari in ceea ce priveste asigurarea auto CASCO.

BCR Asigurari

Beneficiezi de extinderea acoperirii pentru riscul de furt extern daca detii o asigurare CASCO la BCR Asigurari, pe durata de valabilitate si in limitele de acoperire aferente politei de asigurare RCA, fara a depasi durata si limitele politei CASCO.

Carpatica Asig

Campania promotionala de la  Carpatica se desfasoara pana pe 31 ianuarie. Pana atunci, transportatorii primesc o oferta speciala: pachetul RCA + CMR + CASCO + asigurare de accidente persoane, la un pret promotional.

Tot pana pe 31 ianuarie, transportatorii de marfuri primesc 30% reducere la CASCO, iar transportatorii de persoane primesc asigrarea CASCO cu o reducere de 40%. Mai mult, prima poate fi platita in pana la patru rate.

Generali

Soferii atenti pot primi reduceri de pana la 50% la innoirea  politei CASCO, in functie de numarul de ani consecutivi fara daune. In plus, daca esti parintele unui copil minor, beneficiezi de o reducere speciala la CASCO Generali.

Groupama

La cumpararea unui RCA primesti o reducere suma fixa din asigurarea CASCO. Reducerea difera in functie de durata politei si este de 20 de lei pentru un RCA pe 6 luni, respectiv 50 de lei pentru un RCA pe un an. In plus, voucherul e transmisibil, asa ca il poti darui unui alt asigurat.

Alte reduceri

Ti-ai innoit deja polita RCA? Daca nu, vei fi interesat de aceste promotii oferite de companiile de asigurare.2 comentarii la CASCO 2011 – reduceri si promotii

 1. calin mancescu spune:

  Am o firma de transport marfa si anul asta am mai multe contracte cu firme din Rusia. Am si o asigurare CASCO la Carpatica Asig, trebuie s-o reinnoiesc in curand, stiti cumva cat ma costa sa extind cartea verde pentru Rusia?

  Multumesc.

 2. Zurich Broker spune:

  Buna ziua,

  Daca reinnoiti polita CASCO pana pe 31 ianuarie si alegeti si o asigurare RCA de la Carpatica, aveti acoperire gratuita pentru Rusia si Turcia.

  Daca alegeti sa reinnoiti polita in afara campaniei de promotii de la Carpatica, va recomandam sa luati legatura cu un reprezentant al Zurich Broker la numarul de telefon 0732 342 342 sau folosind unul din formularele de comanda pentru asigurarea CASCO: http://www.asigurari-auto-casco.ro/comanda-asigurari-casco/ sau pentru asigurarea RCA: http://www.asigurari-auto-rca.ro/comanda-online-asigurari-rca/.

  Acesta va va putea oferi reduceri substantiale la asigurarile CASCO si RCA, in functie de numarul de masini din parcul auto si de compania de asigurari pe care o veti alege.

  Va multumim,
  Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>