Asigurari auto CASCO
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > AutoComplet, noul pachet CASCO+RCA de la Generali

AutoComplet, noul pachet CASCO+RCA de la Generali

Preferi sa iti asiguri complet autovehiculul, in loc sa achiti doar asigurarea obligatorie? In cazul acesta te va interesa si noul produs de la Generali, prin care beneficiezi de pachetul RCA+Casco la un pret cu pana la 25% mai mic decat daca le-ai cumpara separat.

Care sunt riscurile acoperite de asigurarea AutoComplet?

Pachetul acopera doua tipuri de riscuri, cele de baza si cele suplimentare. Riscurile de baza sunt:
- avarii accidentale cauzate de ciocniri, loviri etc.,
- furtul total sau partial,
- incendiu sau explozie,
- evenimente naturale,
- acte de vandalism si evenimente sociopolitice,
- pierderea sau furtul cheilor.

Poti opta si pentru acoperirea unor riscuri suplimentare, caz in care beneficiezi de:
- autoturism la schimb, in cazul in care autoturismul tau nu se mai poate deplasa ca urmare a unui accident,
- asigurare accidente pentru conducatorul auto si persoanele transportate,
- apa la motor.

In plus, in cazul unui accident vei beneficia de servicii complete de asistenta rutiera in toate tarile in care e valabila polita RCA. Asistenta e oferita de reteaua EUROP ASSISTANCE, membra a Grupului Generali.

Care sunt beneficiile asigurarii AutoComplet?

Pretul
Beneficiezi de reduceri de pana la 25% fata de pretul la achizitionarea separata a produselor RCA si CASCO. Un exemplu pur orientativ oferit de Generali mentioneaza un proprietar de Ford Focus, de 30 de ani, care are un copil minor si permis de conducere de peste 4 ani. Acesta plateste 2.407 lei daca alege sa cumpere separat asigurarile RCA si CASCO, si doar 1.805 lei daca alege AutoComplet, economisind in acest fel 602 lei.

Fransiza
Asigurarea AutoComplet iti ofera posibilitatea de a opta pentru CASCO fara fransiza fixa. Aceasta optiune e valabila doar pentru clientii care indeplinesc conditiile impuse de Generali, insa tot ce trebuie sa faci ca sa afli daca poti beneficia de ea este sa ne contactezi.

Extinderea teritoriala e inclusa
Cu asigurarea AutoComplet beneficiezi si de extinderea teritoriala in afara Romaniei, in cele 38 de tari in care e valabila asigurarea RCA de la Generali.2 comentarii la AutoComplet, noul pachet CASCO+RCA de la Generali

 1. Mitica Oprea spune:

  Ca sa aflu cat ma costa un pachet AutoComplet e suficient sa completez formularul de comanda?

  • Zurich Broker spune:

   Da, e suficient. Dupa completarea formularului veti fi contactat de un reprezentant al Zurich Broker pentru a va prezenta solutiile care vi se potrivesc cel mai bine, iar tot atunci puteti sa-i comunicati dorinta dumneavoastra de a opta pentru un pachet AutoComplet.

   Desigur, aveti optiunea de a contacta direct, telefonic, un reprezentant al companiei noastre. Numarul de telefon la care ne gasiti este 0732 342 342.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>