Asigurari auto CASCO
Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri

Asigurari de viata Asigurari CASCO – Carpatica Asig – Asigurari Auto CASCO

CARPATICA ASIG a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, facand parte din puternicul HOLDING ATLASSIB. Pana in prezent, experienta CARPATICA ASIG s-a bazat pe profesionalismul si calitatea cu care ne tratam fiecare client. Preocuparea permanenta fata de imbunatatirea produselor si serviciilor sale, si confera o pozitie stabila pe piata asigurarilor de mai bine de 10 ani.

Componenta a Grupului Financiar CARPATICA, se remarca prin adaptabilitatea la cerintele seviciilor financiare integrate promte si de calitate prin personalul competent si experimentat. Astfel, oferim garantia calitatii prin standardul international ISO 9001:2001, cu un portofoliu de produse reasigurat la companii precum Partner Re, Sirius, Hannover Re, Scor si LLOYD’S SYNDICATE.

Membra cu drepturi depline a B.A.A.R si a U.N.S.A.R din Romania, CARPATICA ASIG dispune de asigurari generale adaptate in permanenta la cerintele pietei si clientilor sai, puse la dispozitie in cele peste 90 de reprezentante din intreaga tara, oferind intotdeauna ASIGURARI LA INALTIME!

Contact

CARPATICA ASIG (sediul central) Adresa: Str. Autog─ârii, Nr. 1 SIBIU Tel. 0269/222877; 0269/205.202 Fax. 0269/211.040; 0269/220.133 E-mail: office@carpaticaasig.ro

Clase de asigurari pentru care este autorizata:

  • Asigurari generale – Asigurari persoane
  • Asigurari generale – Asigurari de bunuri
  • Asigurari generale – Asigurari de raspundere civila
  • Asigurari generale – Asigurari de raspundre civila profesionala
  • Asigurari generale – Asigurari de risc financiar
  • Asigurari complexeLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>